17. 05.

Zítra, ve středu 18. května 2011 Vás srdečně zveme na 15. hodinu  do Knihovny Jiřího Mahena na Kobližné 4 v Brně. V salonku ve 3. nadzemním podlaží, vedle zvukové knihovny pro nevidomé a slabozraké, proběhne devátý ročník pohádkového programu s psychologickou interpretací pohádek nazvaného Ve stínu pohádkového lesa. Vybrány jsou evropské lidové pohádky. Po každé pohádce vám bude představena její psychologická interpretace. Lidové pohádky v sobě skrývají hlubokou moudrost prastaré lidské zkušenosti a pravzory základních rolí, s nimiž se člověk v životě setkává. Nabízíme vám poznání tohoto ojedinělého programu.

Výjimečný pohled na pohádky zprostředkuje psycholog PhDr. Zbyněk Galvas.

Vzpomeneme na významného brněnského herce pana Ladislava Lakomého, který s námi při programu Ve stínu pohádkového lesa spolupracoval a jehož hlas se pro nás před krátkým časem stal vzpomínkou.

Po ukončení programu si můžete na místě zakoupit knihu básní autora Jiřího Maršálka s názvem Hledání a snění. V každé knize je vloženo CD s nahrávkou těchto básní, které namluvil Ladislav Lakomý. Cena publikace včetně CD je 150 Kč.

Informace u Marie Švejdové 541 240 420, 774 715 104


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS