22. 12.

Vánoční dílna

Ve středu 14.12.2011 jsme se sešli v prostorách sociálně terapeutické dílny, abychom společně strávili předvánoční čas tvorbou dekorací, pečením Vánočních motanců a zpěvem koled. Sešli jsme se v 8:30 a do 15:30 jsme s našimi klienty, dobrovolníky a praktikantkami sdíleli společný prostor, který byl provoněný pečícími se motanci a chvojím. Chvojím, které ruce klientů a jejich pomocníků vrstvily na polystyrénové korpusy, aby tak mohly vzniknout věnečky z nichž bylo cítit  úsilí, práce a radost z překonaných překážek.

Tuto předvánoční středu jsme oslavili tvorbou, poprali jsme se s chvojím, dráty, tavnou pistolí, papírem, nůžkami, lepidlem, těstem a troubou, naladili jsme se na nadcházející čas Vánoční a rozcházeli se s myšlenkami, komu asi ten náš vyrobený věneček či přáníčko udělá radost.

Vánoční posezení

Hned ve čtvrtek 15.12. 2011 jsme se setkali při tradičním vánočním posezení. Sešli jsme se v hojném počtu, všechna místa byla obsazena. Zpívali jsme koledy za doprovodu harmoniky, kolegyně Zlata obohatila vánoční atmosféru čtením příběhů Josefa Lady a nechybělo ani tradiční rozkrojení jablíčka. K závěru posezení mezi nás přišla paní ředitelka, abychom si společně „přiťukli“ do nového roku.

Přejeme i Vám, aby nový rok byl rokem dobrých zpráv!

Fotogalerie

Vánoční posezení s klienty, 15. 12. 2011

Vánoční dílna, 14. 12. 2011


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS