3. 02.

Dne 24. ledna 2012 naše TyfloCentrum ve Vyškově navštívil nevidomý spisovatel pan Jiří Maršálek. Tento velice charismatický a vtipný muž však nepřišel sám, doprovázela ho jeho přítelkyně a čtyřnohý věrný přítel a pomocník, vodící pes César.

 

Po krátkém seznámení s klienty nastal okamžik pravdy. Dověděli jsme se, jak to bylo se spisovatelskou dráhou samotného autora, co bylo tím „pošťuchnutím k tomu, aby své příběhy, zážitky a myšlenky neschovával jen do šuplíku a podělil se o ně také se svými přáteli a přinášel tak radost a smích nejen jim, ale také svým obdivovatelům a posluchačům. v neposlední řadě jsme měli možnost  nahlédnout do již vydaných pokladů zvaných kniha.

Protože poslední aktuální novinkou je kniha s příběhy o již zmiňovaném vodícím pejskovi, která  nese název César tropí hlouposti. Protože autor nechtěl z obsahu díla nic prozradit, takže to musel napravit samotný hlavní hrdina César, který mluvený projev pana Jiřího Maršálka doprovázel „psí řečí“.

Tímto bych chtěla za pracovníky vyškovského TyfloCentra poděkovat za milé a inspirativní setkání. Také bych chtěla popřát panu Jiřímu Maršálkovi mnoho úspěchů s novou knihou a také co nejvíce prodaných titulů a Césarovi další povedené „psí kousky“.

 

Beseda se konala v rámci projektu „Slepotou život nekončí“, který je financován z evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS