14. 03.

9. března 2012 se v kanceláři vyškovského TyfloCentra konala beseda s názvem Překladatelka versus masér, která se konala v rámci projektu Slepotou život nekončí, který je zaměřen na podporu zaměstnávání osob se zrakovým postižením. Svou návštěvou nás potěšili překladatelka Mgr. Petra Dvorská a její manžel pan Ondřej Dvorský. Tito dva milí lidé se s námi přišli podělit o své zkušenosti ze svého pracovního, ale také společného rodinného života. Každý z nich nás nejprve seznámil s výkonem svého povolání a také společně zavzpomínali na těžké začátky ve své práci. Odhalili nám také to, jak se jim podařilo propojit povolání, která na první pohled nemají navzájem vůbec nic společného. Posluchačům předali několik dobrých rad, jak se orientovat na trhu práce a také jak správně komunikovat s institucemi a potencionálními zaměstnavateli na trhu práce. Manželé Dvorští museli také odpovídat na řadu zajímavých dotazů z řad svých posluchačů. Svým životním optimismem a elánem nám všem dodali odvahu k překonávání překážek při hledání zaměstnání a dokázali všem posluchačům, že najít si to správné zaměstnání nemusí být vždycky nepřekonatelný problém.

Ráda bych za klienty, ale i za pracovníky vyškovského TyfloCentra poděkovala přednášejícím a popřála jim do života hodně štěstí a pracovních úspěchů.

Beseda se konala v rámci projektu „Slepotou život nekončí“, který je financován z evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a ze státního rozpočtu ČR.


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS