11. 09.

Počátek prázdnin a dovolených jsme, jak jste si mohli přečíst, přivítali příjemným grilováním v Přírodní zahradě u smrku. Na konci měsíce srpna bylo tedy nutno náležitě oslavit fakt, že jsme dovolené, prázdniny a vůbec letní radovánky přežili ve zdraví. V posledním jeho týdnu proto proběhlo Grilování v Zahradě u Smrku II.

Všichni zúčastnění se posadili kolem velkého stolu pod širým nebem a postupně připravili pochoutky na grilování. Ač všichni masožravci, největší úspěch sklidil v marinádě naložený nad ohýnkem ogrilovaný žampion. Cukety, klobásky, špízy  z vepřového masa naloženého v marinádě s jogurtem a zmíněné žampiony to je výčet nejvybranějších pochoutek, které bylo možné při tomto grilování ochutnat.

A chutnalo se dlouho. U stolu s dobrými lidmi s dobrým jídlem a dobrou náladou čas přestával poklidně plynout a začal zběsile ubíhat závratnou rychlostí.

Klienti, lektorky kurzu nácviku sebeobsluhy tentokráte v polní kuchyni i paní správcová krásné zahrady všichni do jednoho odcházeli z tohoto setkání plni dojmů společenských i chuťových.

Při odchodu jsme mysleli jen na to, že všechno má svůj začátek i svůj konec. To je holý fakt, se kterým smrtelník nic nezmůže.

Ale co kdybychom si to letos ještě jednou zopakovali???

FOTO: ZDE

IMG_20180830_150644

Autorka příspěvku: Tereza Rejtharová, DiS, sociální pracovnice

 


Autor:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS