29. 12.

Pozvání do brněnského hotelu International v sobotu 18. prosince 2010 na 18. ročník charitativního vánočního koncertu, který pořádalo producentské centrum Profil Mariánské lázně, bylo příjemným osvěžením v hektickém závěru roku. Akce se konala pod patronací jihomoravského hejtmana a předsedy Asociace krajů ČR, pana Michala Haška. Mezi hosty byla sólistka opery Národního divadla v Praze Andrea Kalivodová, herečka a zpěvačka Kateřina Brožová a řada dalších hostí, sponzorů i zástupců domovů a neziskových organizací.

Výtěžek v celkové výši 212 500 Kč byl určen pro dětské domovy a neziskové organizace, které pomáhají sociálně znevýhodněným a handicapovaným.
Také naše společnost byla mezi obdarovanými a ředitelka Hana Bubeníčková z rukou pana Michala Haška obdržela šek na 20 000 Kč. Peníze byly dne 27.12.2010 také převedeny na náš účet. Děkujeme.

Fotogalerie

Dar hejtmana Jihomoravského kraje brněnskému TyfloCentru, 18. 12. 2010


Autor:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS