15. 04.

22. dubna 2011 nám vyprší termín, stanovený Fórem dárců. Do té doby musíme získat na našem sbírkovém účtu 300 DMS (dárcovské sms). Pokud podmínku nesplníme, nebudeme moct pokračovat ve sbírce formou DMS. Když se nám to podaří, pak až do podzimu roku 2014 můžeme peníze na Dům služeb pro nevidomé Josefa Chaloupky přes DMS sbírat.

Máme podporu skupiny Fleret. Na všech svých vystoupeních nás podporují a sbírku propagují. V červnu plánují vydat novou desku, na jejímž přebalu by informace o nás a o naší sbírce měly být vytištěny. Stejně tak budeme uvedeni na plakátech, připravovaných na plánované turné, představující jejich nový hudební počin. Byla by velká škoda o možnost konání sbírky formou DMSek přijít..

Podařilo se navázat spolupráci s hotelem Avanti a výsledkem jejího prohlubování je nejen obdržení DMS od zaměstnanců hotelu, ale i rozmístění letáčků s DMSkami na všech 99 pokojích hotelu.

Díky dlouhodobé spolupráci s Borkem Kapitančikem, moderátorem rádia Kiss Hády, jsme natočili tři varianty spotu, propagujícího naši sbírku. Upoutávky jsou zdarma vysílány už pět týdnů a jejich četnost se zvyšuje.

I přes další podporu, kterou nám prokazují mnozí jednotlivci i skupiny lidí, ochotných přispět, nemáme dosud DMSek dost. Chybí nám jich ještě 27.

Obracím se na všechny, kdo mohou pomoct – díky za poslání zprávy ve tvaru DMS DRAK na číslo 87777. Cena jedné DMSky je 30 Kč, brněnské TyfloCentrum obdrží 27 Kč.

Sbírka je pořádána za účelem budování komplexního Domu služeb pro nevidomé Josefa Chaloupky.

Děkujeme za podporu a pomoc!


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS