7. 04.

Akce „Kdo je kdo aneb Setkání na přání“ byla pořádána v pondělí 28.3.2011 na základě vyjádřeného přání klientů vyškovského TyfloCentra. V odpoledních hodinách jsme se sešli s klienty v kanceláři TyfloCentra u kávy či čaje a malých dobrot a pak už nezbývalo než akci započít. Každý z účastněných měl za úkol si přinést fotografie z dětství. Úkolem bylo poznávat a odhadovat, kdo se za daným dítětem z klientů schovává.

Protože klienti TyfloCentra jsou rozdílného věku, mohli jsme se seznámit s různými technikami a způsoby tvorby fotografií, které se na jednotlivých snímcích odrážely. Ovšem nezůstalo pouze u „hádání Kdo je kdo“. Všichni přítomní donesli fotografie i třeba svých dětí, rodičů, sourozenců, kamarádů či domácích mazlíčků. Společně strávené odpoledne bylo příjemné a už teď se těšíme na další společné akce.

Fotogalerie

Kdo je kdo aneb Setkání na přání, 28. 3. 2011


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS