11. 04.

Na čtvrtek 7. dubna 2011 jsme dostali pozvání z ÚSP Chrlice, kde se konala vernisáž dřevěných plastik od Jiřího Kostihy. Součástí vernisáže bylo odhalení sochy slepce ve výklenku venkovní zdi objektu, vystoupení sboru Naděje a prodejní výstavka výrobků z  dílen od místních obyvatel.

Ke slavnostnímu otevření výstavy jsme dostali pohárek vína ke společnému přípitku a mohli jsme ochutnat drobné občerstvení na jehož přípravě se podíleli samotní uživatelé. O příjemnou atmosféru se postaral sbor Naděje, který zazpíval tři lidové písně.

Naše početná skupinka se pak rozutekla mezi jednotlivé vytesané sochy a obdivovali jsme výrobky, které můžete vidět ve fotogalerii.

Všem zúčastněným děkujeme, strávili jsme společně příjemné odpoledne, které bylo plné sluníčka, zážitků a milých setkání.

Již teď se těšíme na Happening nevidomých v Přírodní zahradě u smrku, který se kvapem blíží.

Fotogalerie

Návštěva ÚSP Chrlice, 7. 4. 2011


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS