21. 10.

I když Vánoce ještě „neklepou“ na dveře, připravili si sociální pracovníci neobvyklou výtvarnou dílničku s názvem „Voňavé tvoření“. V úterý 27. září 2011 se tedy kancelář vyškovského TyfloCentra proměnila v „v ráj plný vůní“.

Nejednalo se o náročnou činnost, proto nadchla i přítomného muže. Klienti tvořili koláže za pomoci různých druhů koření. Ať už tvořili různé tvary či abstrakce, všechna díla se moc povedla a pak bylo jen na každém z nás co si pod daným „obrázkem“ představíme.

Na závěr jsme ještě vyzkoušeli jak nám fungují naše čichové buňky. Bez zrakové kontroly jsme se pokusili čichem rozpoznat všechny druhy koření, které se v kanceláři vyskytovaly.

Protože se výtvory klientům líbili, odnesli si je domů pro radost, potěšení a provonění nastávajících podzimních dnů.


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS