18. 01.

Nové prostory regionální znojemské pobočky TyfloCentra Brno, o.p.s., se otevřely veřejnosti ve středu 9. listopadu od 13 hodin. Na nové adrese Masarykovo náměstí 19 zahájila slavnostní odpoledne svým úvodním slovem ředitelka společnosti RNDr. Hana Bubeníčková. Mezi přítomnými přivítala místostarostu města Znojma, pracovníky Odboru sociálních věcí a zdravotnictví, představitele spolupracujících organizací TyfloCentra např. z Městské Knihovny Znojmo, prezidenta znojemského Rotary Clubu, a v neposlední řadě dobrovolníky a klienty znojemské pobočky.

Touto cestou bylo možné poděkovat mnohým z těch, kteří mají zásluhu na tom, že dnes mají těžce zrakově postižení občané Znojemska vhodné zázemí. Jmenujme město Znojmo a Komunitní plánování sociálních služeb Znojemska. Pětatřicetitisícový příspěvek na pořízení nové kuchyně daroval TyfloCentru znojemský Rotarty Club. Poděkování paní ředitelky patřilo i Janě Puchegger Chadalíkové, která se za dobu svého působení v TyfloCentru velmi přičinila na vybudování těchto prostor.

Příchozí si v nových prostorách prohlédli předsíňku, sociální zázemí, společenskou místnost a kancelář. Pro zájemce byla připravena ukázka pomůcek pro osoby s těžkým postižením zraku a výstava fotografií, které dokumentovaly aktivity s klienty TyfloCentra.

Jak jsme otevírali nové prostory TyfloCentra ve Znojmě, 9. 11. 2011


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS