10. 10.

Letošní ročník soutěže byl opravdu výjimečný. Stihli jsme obejít všechny disciplíny,  přálo nám nádherné a teplé počasí, obsadili jsme 13 vítězných míst a jako bonus jsme v disciplině hod granátem přehodili cíl a granát už se nenašel :-). Pojďme ale popořádku.

Ráno v 7:45 se scházíme na Úzké, abychom společně strávili den v Chrlicích, kam jsme tradičně byli pozváni. Za brněnské TyfloCentrum  soutěžilo 6 uživatelů.

Po hromadné registraci, kdy každý účastník obdržel startovací číslo, následovalo oficiální zahájení v zahradě, kterého se ujal ředitel ÚSP Chrlice – Ing. Miloš Paleček. Součástí zahájení byl slavnostní olympijský slib. Po jeho složení se všechna družstva rozeběhla k připraveným disciplínám.
A které to letos byly?

  • Show down
  • Jízda na dvojkole
  • Skok daleký z místa
  • Vrh koulí
  • Hod granátem
  • Chůze v přímém směru
  • Šipky
  • Ruské kuželky

Soutěžní zápolení trvalo celé dopoledne. Z každé strany bylo slyšet nadšené povzbuzování, rady a potlesk za podané výkony.

Soutěžní den jsme zakončili ve společenském sále, kde proběhlo vyhlášení výsledků. Sportovců bylo hodně, přesto si naše družstvo odneslo krásných 13 cen a několik medailí.

Všem oceněným ještě jednou gratulujeme a sportu ZDAR!

Fotogalerie

Chrlická žaba, 25. 9. 2012


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS