17. 03.

Český rozhlas Brno je nejstarší, největší a především nejposlouchanější regionální stanicí Českého rozhlasu. Posluchačům v Jihomoravském a Zlínském regionu každodenně nabízí čtyřiadvacetihodinové regionální vysílání. Podílí se také na vysílání celoplošných stanic zpravodajstvím, publicistikou a dalšími skvělými pořady.

Klienti TyfloCentra patří k věrným a pozorným posluchačům brněnské rozhlasové stanice. I proto jsme 10. března 2015 společně zavítali do budovy Českého rozhlasu Brno na Beethovenově ulici. Zde jsme byli srdečně přivítáni panem ředitelem Jaromírem Ostrým, který se s námi podělil o různé veselé i kuriózní příhody a zážitky z natáčení rozhlasových pořadů.

Děkujeme všem zaměstnancům ČR Brno za uspořádání této exkurze, jejich vstřícný přístup k našim klientům a zejména panu řediteli za jeho poutavé a humorně laděné vyprávění o životě a zajímavé práci v rozhlasové stanici.

Poděkování patří také velkému počtu našich klientů, kteří se exkurze zúčastnili. Odměnou nám je vaše spokojenost a zájem a my se těšíme na další akce s vámi.

Zdroj fotografií: Český rozhlas Brno a TyfloCentrum Brno, o.p.s.

 

Fotogalerie

01_Budova ČR_Brno

 


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS