28. 07.

V úterý 21. července jsme se s našimi klienty z Vyškova vydali poznávat přírodu okolí Vyškova. Naším cílem byl ZOOPARK a DINOPARK ve Vyškově, kde nás čekalo spoustu dobrodružství od komentovaného krmení vybraných zvířat až po návrat do druhohor v DINOPARKU mezi dinosaury.

Moderní zoologická zahrada v centru Vyškova, ve které najdete více než sto třicet druhů a plemen zvířat z celého světa, je zaměřena převážně na chov domácích a hospodářských zvířat z různých kontinentů. Oblíbenou atrakcí u návštěvníků, je tzv. „Babiččin dvoreček“, který dokonale navozuje atmosféru venkovského selského dvorku. Zvídaví návštěvníci zde mohou přijít do přímého kontaktu se zvířaty, ať už se je rozhodnou pohladit, či dokonce nakrmit.
Od roku 2006 je součástí zooparku i Dinopark Vyškov. Nachází se v okrajové části města Vyškova v Marchanicích. Zde je možné vypravit se do stylově upraveného prostředí parku a obdivovat desítky modelů druhohorních dinosaurů v životních velikostech, některé jsou dokonce pohyblivé a ozvučené.

Pěkné letní počasí nás provázelo po celou dobu návštěvy zooparku i Dinoparku a my jsme se skvěle bavili.

Děkujeme všem, kteří se výletu zúčastnili a těšíme se na další poznávání krásného okolí Vyškova.

 

Fotogalerie

fotogalerie


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS