28. 01.

V úterý jsme se s našimi klienty vydali na bowling, který hrajeme vždy jednou za měsíc. Letos jsme se rozhodli, že zavedeme ligu, která se bude jmenovat „Liga o Zlatou kuželku“. Vymysleli jsme několik pravidel tak, aby byly podmínky pro všechny stejné. Jedno z pravidel je, že každý hráč musí mít nasazené klapky na očích, když jde na hrací plochu a při hodech. Po odhodech si mohou klapky sundat. Sešly jsme se v Bowling baru v Příměticích a nejdřív kolegyně Pavlína přečetla všem hráčům pravidla, která klienti dostali i ve zvětšeném černotisku a mailem. Po přečtení pravidel se mohlo začít hrát. První kola byla rozpačitá, ale pak se vše ustálilo a klienty hra bavila. Vždy po jednom kole byly přečteny výsledky, aby klienti věděli, kolik mají bodů. V průběhu hry se výsledky zapisovaly, aby se mohly zapsat na výsledkovou listinu, která bude viset v klubovně TyfloCentra a po každé hře ji účastníci dostanou mailem. Po každé hře se výsledky sečtou a v prosinci se vyhlásí vítěz, který dostane zlatou kuželku. Ten kdo bude na druhém a třetím místě, dostane věcnou cenu. Ostatní dostanou pamětní list. Na závěr jsme hru s klienty ohodnotili a rozešli se do svých domovů.

První kolo se vydařilo a už se těšíme na další hru, která bude v únoru.


Autor:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS