9. 01.

Byla jedním slovem SKVĚLÁ.  Ti, kdo navzdory nepřízni počasí provázející předchozí den odhodlaně vyrazili do zimní přírody, určitě nelitovali. Čerstvě napadaný poprašek sněhu nám křupal pod nohama, sluníčko svítilo, teplota tak akorát ….  V kostele jsme si prohlédli a poslechli mechanický betlém umístěný v postranní lodi i jesličky s Ježíškem u hlavního oltáře. A jako bonus jsme si ještě stihli společně s návštěvníky mše v samém jejím závěru zopakovat a zazpívat za doprovodu varhaníka všechny sloky koledy „Narodil se Kristus Pán“, což ještě umocnilo atmosféru nedávno minulých vánočních svátků. A protože se nám nikomu nechtělo domů, byl nám „přistaven“ přesně v ten správný čas autobus zpět do Útěchova, abychom se mohli projít ještě do Ořešína a ochutnat cestou cukroví a jednohubky, kterými nás překvapily dvě z účastnic vycházky.

Kéž by nám všechny letošní vycházky do přírody vyšly alespoň z poloviny tak dobře, jako tato!

Příště, ještě během ledna, se společně chystáme do okolí Brněnské přehrady.

Přihlásit na aktivitu se můžete na: ambrozova@tyflocentrumbrno.cz

FOTOGRAFIE k nahlednutí ZDE

P1100587

autor příspěvku: Mgr. Magda Ambrožová, DiS., vedoucí Centra aktivizačních a poradenských služeb

foto: pracovníci CAP


Autor:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS