1. 02.

Hned první  pondělí nového roku  se sešli klienti vyškovského TyfloCentra na uvítacím novoročním posezení u kávy a čaje. Veselá nálada všech návštěvníků ihned naplnila celou kancelář pozitivní energií. Také vánoční zážitky většiny klientů byly vesměs spíše vtipnými historkami, které by asi jen tak někoho nepotkaly… Dárky zabalené do vánočního papíru, avšak naruby, nerovnoměrně nazdobený vánoční stromeček, cukroví tvarované paličkou na maso (nejjednodušší způsob zdobení) nebo pletení vánočky, ze které ve finále vyjde spíše věnec – to je jen několik málo příhod, nad kterými se naši klienti nepozastaví a ještě o nich dokáží dlouhé minuty hovořit.

Naše setkání však nebylo jen povídání o prožitých svátcích, ale také zamyšlení, co by naši klienti chtěli v novém roce změnit či uskutečnit, ať již v rámci aktivit TyfloCentra, tak i ve svém soukromém životě. Doufejme, že se většině z nich jejich předsevzetí vyplní. Chce to sice pevnou vůli, ale ta našim klientům rozhodně nechybí. Fotky ze setkání najdete tady.

V lednu jsme se věnovali také sportu, konkrétně modernímu bowling. Jak se nám dařilo můžete vidět na fotografiích.

Koncem ledna se  uskutečnila také oblíbená výtvarná dílna, která se tentokrát věnovala drátování kamenů. Klienti si tak mohli sami vyrobit hezkou ozdobu do bytu nebo malý dáreček pro své blízké.  Pár fotek z našeho snažení je k vidění ve fotogalerii.


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS