4. 06.

Měsíc květen byl ve vyškovském TyfloCentru doslova nabitý akcemi, které nadchly nejen klienty, ale také dobrovolníky. Již od počátku května se program rozběhl výborným tempem ke spokojenosti všech zúčastněných osob.

Začátek května byl ve znamení oblíbených venkovních aktivit, na které se většina klientů celou zimu těšila. Proto nás neodradilo ani špatné počasí a hned první velkou květnovou akci – výlet na Hukvaldy – jsme přečkali bez veští újmy.

Jarní vycházka vyškovským parkem (viz fotografie) byla již poté jen příjemným zakončením pestrého prvního květnového  týdne, který zahrnoval nejen akce z programu TC, ale také besedu ve vyškovském Mateřském centru Radost (viz. fotografie, článek a video).

Květen v TC Vyškov však nebyly jen výlety, ale také zajímavé exkurze – první z nich nás zavedla do již prověřené svíčkárny pana Gregora a druhá z nich – návšteva brněnského HapAteliéru – prověřila manuální zručnost všech zúčastněných při tvorbě veselých punčochových housenek (viz fotografie).

Po delší době se také uskutečnilo kulturní představení, kdy se naši vyškovští klienti vydali na veselé představení Zdeňka Izera a jeho hostů.

Závěr měsíce května byl bohužel ve znamení nepříznivých událostí – deštivé počasí a následné povodně nám neumožnily uskutečnit další z plánovaných akcí. Proto doufejme, že se počasí umoudří a že to červen napraví 🙂


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS