1. 06.

1. června 2010 jsme ve Znojmě očekávali s velkým napětím. Kolik klientů přijde? Zaujme tato akce i novináře či úředníky z MěÚ ve Znojmě? Kdo se na pomůcky pro nevidomé a slabozraké přijde podívat?

Prodejní výstava probíhala v klubovně DPS na Dukelské ulici od 11: 00 hod až do 16:15 hod odpoledne. A rušno bylo po celý den. Někteří klienti přišli nakupovat, jiní se přišli se sortimentem pomůcek seznámit. V budoucnu se jim bude lépe rozhodovat, kterou pomůcku si budou chtít pořídit pro svou potřebu. Všem příchozím se věnovaly 3 pracovnice z Olomouce, 3 znojemské pracovnice a 3 dobrovolníci. Všem jim patří velký dík za pomoc s organizací zajímavé a velmi důležité akce.

Na pomůcky pro nevidomé a slabozraké se přišel podívat i pracovník sociálního odboru, pan Zdeněk Kratochvíl. Během dne k nám zavítal i zástupce regionálních novin Znojemsko – novinář Gracián Svačina. Zajímal se nejen o vystavené pomůcky, ale i o služby TyfloCentra Brno, o.p.s., jako celku. Právě zmínka o naší akci v regionálních novinách k nám přivedla 2 zcela nové zájemce o naše služby.

Celou akci pomohla svým sponzorským darem uskutečnit znojemská rodačka, Mgr. Hana Svobodová a také známý herec Jaroslav Dušek (viz Čtyři dohody – charitativní představení ve Znojmě ).

Co všechno bylo na výstavě k vidění? Nejlépe bude, když se podíváte na fotografie z akce. Třeba se k nám příště přidáte také!

Fotogalerie zde:

 


Autor:

Tags: , ,

Jeden komentář k „Tyflopomůcky Olomouc ve Znojmě“

  1. PetraŠeneklová:

    Výstava Tyflopomůcek se mi moc líbila. Byl tam široký sortiment zajímavých pomůcek. Šla jsem tam s určitým cílem, nakoupit si nějaké věci, ale podívat se i na zajímavé novinky. Zajímavý byl pro mě například Sherlock. Viděla jsem ho poprvé. Další zajímavostí byla odměrka, například na mouku a další pomůcky. Jsem ráda, že se tato výstava ve Znojmě konala, protože to je nejlepší možnost si pomůcky prohlédnout.

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS