7. 07.

Letos konečně napuštěná přehrada nám opět umožnila společné setkání klientů a pracovníků při závěrečné plavbě před prázdninami. Termín plavby byl v pondělí 21. června, lodní zvon se rozezněl okolo 15 hodiny a naše loď se dvě hodiny proháněla kolem břehů brněnské přehrady.

Úvodního slova se ujala ředitelka společnosti RNDr. Hana Bubeníčková, která připomněla okolnosti vzniku naší společnosti, jejíž 10. výročí právě letos slavíme a přítomným klientům poděkovala za to, že našich registrovaných sociálních služeb využívají.

V druhé polovině plavby kolegyně Eliška Škrancová a Pavla Velinská vyhodnotily „turistickou ligu“ a výherce odměnily hodnotnými dary, které se mohly zakoupit díky dotaci Odboru životního prostředí Magistrátu města Brna. Věříme, že všichni odměnění měli radost z cen i počtu kilometrů, které v průběhu roku zvládli.

Celou loď jsme měli k dispozici pro sebe. Pro otužilé bylo možné využít posezení na horní palubě, pro ty opatrnější byla k dispozici paluba dolní. A co by to bylo za závěrečné setkání bez drobného občerstvení, kapky vína a hudby v podání Radka Pavlíčka.

Plavba byla příjemným zpestřením dne, měli jsme dostatek času na povídání a společné setkání.

Děkujeme Magistrátu města Brna za příspěvek na pronájem parníku a Dopravnímu podniku města Brna za vstřícnost a sponzorský dar! Děkujeme všem, kteří přišli a těšíme se na setkání s Vámi opět v září.

Fotogalerie

Plavba lodí po brněnské přehradě, 21. 6. 2010


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS