5. 04.

Letošní jarní víkendový pobyt na Kuklíku jsme absolvovali v mimořádně velkém počtu. Přijelo několik nových a po několika letech i několik staronových účastníků. Na jeden půlden přijeli hosté, kteří na Kuklík také přijíždějí opakovaně a to už naše skupina čítala 30 lidí.
Bohatý program nabízel několik možností k vyžití.

Kromě menších výletů a programů v klubovně penzionu přitáhla pozornost nejen mužského osazenstva přednáška pana Studeného o leteckém modelaření a létání na malých strojích. Velmi poutavá byla ukázka asi metr a půl velkého modelu letadla. Zvídavci si mohli prohlédnout a osahat i jednotlivé části letadélka.

Počasí bylo příznivé, venku bylo opravdu jarně a přes občas zamračené nebe jsme si bohatě užili i sluníčka.

Nenechali jsme si ujít příležitost opět si zahrát na zahradě našeho pohostinného penzionu ruské kuželky a po počátečním deštíku jsme se pustili do hry s plným nasazením. Každý měl možnost vyzkoušet si postřeh a schopnost správně házet na cíl a pokusit se uspět v konkurenci našich kuklických kuželkářů. O pořádnou legraci nebyla při hře nouze.
Nedělní odjezd jsme tentokrát odsunuli z poledne až do odpoledních hodin. A to už s vidinou brzkého návratu na letní pobyt.

Ten se uskuteční v době od 9. do 16. července. Jako každým rokem máme i teď připravený pestrý program.

A také plánujeme další víkendový pobyt v říjnu, na který se můžete už teď hlásit.
Pokud se odhodláte a pojedete s námi, budete srdečně vítáni.

Fotogalerie

Kuklíkování a víkendový pobyt na Kuklíku, 31. 3. až 3. 4. 2011


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS