3. 05.

První jarní sluníčko i deštík provázel naše tradiční vycházky a výlety, které jsme pro naše klienty připravili. V pátek 4. března jsme se prošli z Lesné na Panskou líchu, kde jsme si prohlédli jezdecký areál, stáje, ale hlavně jsme obdivovali koně, kteří si hned získali naši pozornost i sympatie.

Fotogalerie

Vycházka z Lesné na Panskou Líchu, 4. 3. 2011

V úterý 29. března jsme se vypravili na tradiční výlet do bledulového údolí u Chlébského na Vysočině. Tamní příroda nám opět ukázala své krásy. Obdivovali jsme koberce kvetoucích bledulí, poslouchali jsme řeku, v zahrádkách na nás vykukovaly krokusy. Bylo teplo, a tak jsme si tento den krásně užili.

Fotogalerie

Tradiční výlet do bledulového údolí, 29. 3. 2011

Na středu 13. dubna jsme si naplánovali vycházku a sázení jedličky, která zdobila prostory TyfloCentra o Vánocích. Děkujeme Lesní škole Jezírko za odborný výklad o přírodě a za zapůjčení rýče. Tento den se naplno ukázalo aprílové počasí. Zažili jsme déšť, kroupy i sluníčko. Naštěstí slunečné počasí převažovalo a tak jsme šli od Lesní školky až do Jehnic.

Fotogalerie

Sázení vánočních jedliček, 13. 4. 2011

Pro ty, kteří mají rádi parky, byla připravena komentovaná prohlídka parku Denisovy sady s odbornicí z Veřejné zeleně města Brna, a to v pátek 29. dubna. Mezi klienty byl o prohlídku mimořádně velký zájem a potvrdilo se, že naši klienti se zajímají o město, ve kterém žijí a chtějí se dovědět něco z jeho historie i současnosti a prohlédnout si krásná místa, která v Brně jsou.

Fotogalerie

Komentovaná prohlídka parku Denisovy sady, 29. 4. 2011

Za podporu našich akcí, které umožňují lidem s těžkým postižením zraku dostat se do přírody a něco zajímavého se o ní dovědět, hapticky si prohlédnout mnoho věcí, děkujeme Odboru životního prostředí Magistrátu města Brna, který naše aktivity finančně podpořil.


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS