26. 10.

Navzdory pochmurnému podzimnímu počasí, v úterý 25. října 2011 dorazili klienti vyškovského TyfloCentra do kanceláře na akci s názvem „Beseda o zbraních“. Pan Stanislav Dvořák zde prezentoval práci dřívější „Zbrojovky“, podniku, který byl zaměřen mimo jiné na výrobu krátkých i dlouhých paBlných zbraní. Sám pan Dvořák ve zmíněné firmě pracoval a tudíž mohl prezentovat vlastní zkušenosti z výroby a užívání zbraní. Součástí výkladu byla i názorná ukázka, kdy si klienti mohli osahat například kulovnici, brokovnici, signální pistoli či malorážní pistoli vzor 83. Pan Dvořák nám ukázal i náboje, kterými se jednotlivými zbraněmi střílí. Součástí besedy bylo i poučení o manipulaci se zbraněmi a dodržování zásad bezpečnosti. Klienti byli spokojení, a pan Dvořák musel odpovídat na řadu zajímavých dotazů. Jedinou výtkou bylo, že si účastníci besedy nemohli také zastřílet, proto klienti vyslovili přání, aby si mohli příště i vystřelit. A jak podotkla jedna z účastnic: „Klidně zajistíme i pohyblivý terč.“ (úsměv) Tak věříme, že se panu Dvořákovi v naší společnosti líbilo a že nás v budoucnu znovu navštíví.

Fotogalerie

Beseda o zbraních, 25. 10. 2011


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS