22. 08.

Vyškovský park je příjemným místem pro trávení horkých letních dní. Protéká zde řeka Haná, park je plný chodníků u nichž se nachází lavičky nabízející možnost odpočinku a je zde příjemné ticho. Toto místo mají rádi i naši klienti, proto jsme se vydali v úterý 31.7.2012 vyškovský park navštívit. Cílem naší cesty bylo pouštění Lodiček přání, které jsme si vyrobili na začátku prázdnin. Loďky jsme tedy jednotlivě poslali po vlnkách řeky Hané a ještě v duchu si zopakovali přání, která jsme s nimi posílali.

Vycházku jsme zakončili posezením na zahrádce u chlazeného nápoje, protože počasí opravdu přálo a všem nám „vyschlo v krku“. Již teď se těšíme na další společnou vycházku.

Fotogalerie

Vycházka s pouštěním lodiček, 31. 7. 2012


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS