2. 10.

Máte problém se zrakem a nestačí Vám již brýle? Jste po operaci šedého zákalu? Trpíte Vy nebo Vaši blízcí makulární degenerací sítnice v důsledku stárnutí? Potřebujete drahé speciální pomůcky a nemá Vám kdo pomoci s jejich vyřizováním? Víte, co by Vám mohlo pomoci ke spokojenějšímu a především soběstačnějšímu životu?
Detašované pracoviště TyfloCentra Brno, o.p.s. v Břeclavi zve na Den otevřených dveří v pondělí 22. října od 9.00 do 16.00 hodin. Zde si můžete prohlédnout ukázku pomůcek a lup pro zrakově postižené a se sociální pracovnicí zkonzultovat své problémy a možnosti. „V rámci akce bude možno vyzkoušet také digitální čtecí zařízení ReadEasy+ firmy Sagitta Ltd., s.r.o., které umí přečíst nejen knížku a časopis, ale také obal od potravin, příbalovou informaci od léků a jiné tištěné dokumenty. Tento přístroj bude k dispozici od 11.00 do 14.00 hodin,“ zve k návštěvě pracovnice Jiřina Falková.
TyfloCentrum poskytuje zejména odborné sociální poradenství, osobní asistenci a organizuje volnočasové aktivity a setkávání pro skupinu svých klientů s těžkým postižením zraku. Uživatelem služby se může stát osoba starší patnácti let.

TyfloCentrum najdete v Břeclavi na adrese Sovadinova 6 (SOU, přední budova, zvonit na zvonek). Více informací u Mgr. Jiřiny Falkové na tel. číslech 774 715 106 nebo 532 308 076.

 


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS