23. 09.

„Třináctka pro nás není nešťastné číslo – alespoň letošní sobota 13. září se vydařila,ˮ usmívá se Jana Brzobohatá z chráněné dílny HapAteliér brněnského TyfloCentra. Na Slovanském náměstí v Brně – Králově Poli proběhly v sobotu 13. září 2014 Erbovní slavnosti, kterých se brněnské TyfloCentrum opět zúčastnilo. Letos popáté.

Nový stánek, který si HapAteliér pořídil, měl premiéru. Většinou bývá počasí vlídné, tentokrát ovšem zpočátku hodně pršelo a stánek významně pomohl v úspěšné prezentaci výrobků i služeb brněnského TyfloCentra.

„Líbily se zejména nové výrobky z keramiky, které jsme přes léto v chráněné dílně HapAteliér vytvořili, zaujala také slepotisková přání, košíky z pedigu, některé kombinované s keramikou a jinými materiály, opět se k nám vraceli spokojení zákazníci z let minulých, ˮ vypočítává Jana Brzobohatá. Stranou zájmu návštěvníků slavností nezůstaly ani četné společenské aktivity, ukazující možnosti kompenzace zrakové nedostatečnosti – jako třeba speciálně upravené společenské hry či ukázky nejrůznějších pomůcek, usnadňujících život ve tmě.

Pro ty, které vrtkavé počasí od návštěvy našeho stánku odradilo, je připravena žhavá novinka – HapAteliér brněnského TyfloCentra spustil e-shop.

V nejbližší době bude příležitost koupit si něco z našeho HapAteliéru na jarmarku chráněných dílen před kavárnou Práh 9. října. Pokud byste nechtěli čekat – a podléhat rozmarům počasí – přijměte pozvání do našeho e-shopu!


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS