22. 09.

Ve středu 17.9. jsme opět navštívili park Lužánky. Zamířili jsme na hřiště pro pétanque. O tom, co je to hra, jsme psali již v minulém článku. Velký zájem o tuto aktivitu a kladné ohlasy nám napověděli, že je vhodné připravit tuto aktivitu znovu. A proto jsme vyzbrojeni bojovným duchem a soustředěním byli připraveni. Pro začátek jsme zopakovali pravidla, které jsme si trošku upravili a zopakovali jsme si správnou techniku hodu. Plni sportovního nadšení jsme se pustili do prvních hodů. Po 5. kole jsme udělali průběžné hodnocení a zjistili jsme, že jsou výsledky všech 7 soutěžících vyrovnány. Hody se stále zdokonalovaly a přibližovaly se stále více prasátku, cíli na který se míří, a body rostly závratnou rychlostí. Protože se nám čas nachýlil ke konci, tak jsme v 10. kole utnuly snažení našich hráčů a spočítaly jsme body našich soutěžících. Krásné a vyrovnané výsledky nás všechny zahřály na duši a my jsme se po necelých dvou hodinách s úsměvem na rtech a menší sportovní únavou vydali zpět do svých domovů. Petanque je hra pro každého, přijďte si vyzkoušet své dovednosti i vy. Rádi Vám pomůžeme. Sledujte program, věříme, že se pétanque mezi aktivitami nejednou objeví.

Fotogalerie

Fotogalerie na Flickru - Petanque v Lužánkách, 17. 9. 2014


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS