18. 12.

Vánoční čas je v každém z nás,
když purpuru cítíte všude kolem Vás.
Cukroví pečem zas, vznikne tolik krás,
svátky všechny pohltí a v očkách dětí jas.

Těmito slovy začíná písnička známé české skupiny Nightwork. I my jsme začali naše Vánoční posezení 15. 12. 2014 písničkou a hned několika. Vánoční setkání letos bylo hlavně v duchu příjemného koncertu, o který se postarali žáci ze Základní umělecké školy Slunná v Brně Komárově. Kytara střídala zobcovou flétnu, příčnou flétnu, klavír, zobcovou flétnu a třeba i klarinet. Během programu skvělých mladých talentů zazněly skladby známé i neznámé, vždy však našim uším milé a proto jejich úchvatné přednesy střídal velký aplaus. Díky paní ředitelce Mgr. Šárce Brychové vznikl krásný program, který byl přínosný pro naše klienty, ale i pro mladé, nadějné talenty, kteří si stouply před publikum. Děkujeme všem účastníkům tohoto setkání a přejeme mladým žákům, aby pokračovali v jejich dobře „naladěné struně“ i nadále. Příjemná atmosféra panovala i po odchodu umělců a všichni se dali do hovoru, snad pro seznámení, pro zjištění, kdo jaký zvyk dodržuje, jaké jsou Vánoce někde jinde, nebo jen proto, abychom si odpočinuli, zvolnili své tempo a vnímali tu atmosféru, která se v tento čas pomalu, ale jistě vytváří. Věřím, že po našem setkání nejeden z nás odcházel s úsměvem na rtech a doznívajícími tóny v srdci.

Celý pracovní tým TyfloCentra Vám přeje, naši milí čtenáři a příznivci, nejen hodně štěstí a lásky, ale především hlavně hodně zdraví. Ať jsou Vaše Vánoce takové, jaké je chcete mít a ať se brzy sejdeme na sečtenou v dalším článku.

Fotogalerie

Fotogalerie na Flickru - Vánoční posezení, 15. 12. 2014


Autor:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS