21. 02.

Kde

Plavání probíhá ve sportovní hale Ronja – vedle zimního stadionu. Bazén v Ronje je velmi přívětivý – voda má 30 °C. Délka bazénu je 13, šířka 4 metry. Na vzdálenějším konci bazénu je umístěna bublinková masáž pro dokonalou relaxaci, masážní tryska na chodidla a uprostřed bazénu můžeme využít jacuzzi. V přední části bazénu je malé brouzdaliště se stříkající koulí. Dále je klientům k dispozici parní kabina, odpočinková zóna s lavičkou, křesílky a stolečkem. V šatně jsou uzamykatelné skříňky a fén. Po plavání je možné využít nabídku malého baru před bazénem.

Kdy

Plaveme v pátek od 17 do 18 hodin, v pondělí od 11 do 12 hodin. Termíny se střídají a naši klienti je mají k dispozici v tištěné podobě v programu, na našich webových stránkách, na Face booku a také v místních periodikách. Na plavání je potřeba se vždy předem přihlásit a místo si zarezervovat. Počet míst je omezen a zájem klientů převyšuje kapacitu bazénu.

Proč

Plavání je sport, který je ve Znojmě velmi oblíbený. Našim klientům není ale plavání dostupné v hodinách pro veřejnost, protože tam pro ně nelze zajistit bezpečné prostředí. Proto bylo naší snahou zajistit plavání pro klienty TyfloCentra v pro ně bezpečném a vlídném prostředí. Vzhledem k nutnosti neustálého soustředění na všechny běžné činnosti, které naši klienti vykonávají, je relaxace a možnost sportovního vyžití v bazénu jimi velmi vyhledávaná.

Za kolik

Plavání pro naše klienty platíme z finančního daru z charitativního představení Čtyři dohody. Klient zaplatí za každou využitou hodinu 10 Kč, platba proběhne po skončení pololetí, v červnu. Doprovod klienta má vstup zdarma. Každý klient má možnost mít s sebou jeden doprovod. V případě, že klient chce s sebou další osobu a je volná kapacita, platí tato plnou cenu – 100 Kč za hodinu dospělý, 50 Kč za hodinu dítě do 12 let.

Fotogalerie

Plavání v Ronje - Znojmo, jaro 2010
Plavání v Ronje – Znojmo, jaro 2010

Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS