21. 02.

Během měsíce února se nám podařilo dokončit potřebná administrativní jednání kolem umístění prvních čtyř sbírkových psů ve Znojmě.

V současné době jsou umístěni v Městských lázních, na zimním stadionu a v Intersparu ve Znojmě. Jeden pes ještě čeká na otevření letního plaveckého areálu a bude umístěn po celou letní sezónu tam.

Děkujeme městu Znojmu, zvláště paní Cnostové z organizačního odboru  a paní Baladové  z majetkového odboru i vedoucí Intersparu ve Znojmě, paní Manové, za pochopení, vstřícnost a spolupráci.

Drobným finančním obnosem pro štěstí vybavila všechny naše pejsky před umístěním na jejich stanoviště znojemská firma TLT speedition.

Peníze z těchto psů budou vybírány 1 x ročně a poslouží i na podporu znojemského TyfloCentra. Všichni naši psi mají černou barvu a jsou opatřeni pečetí.

Ve Znojmě můžete najít ještě další 2 psy, hnědé, výtěžek z nich ovšem nepodporuje registrované sociální služby nevidomým na Znojemsku.

Fotogalerie našich psů zde:

 


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS