30. 03.

Oční vyšetření

O besedu o nemocích očí s MUDr. Turkem byl mezi našimi klienty velký zájem.  Konala se dnes v náhradním termínu, protože původně domluvený termín se nakonec z pracovních důvodů panu doktorovi nehodil. Na programu byla 2 témata:

  • Problematika suchého oka
  • Šedý zákal

 

U obou jsme se bavili příčinách, metodách léčení, prevenci, lidových více či méně rozšířených pověrách na tato témata.

MUDr. Turek si na obě témata pro nás připravil zajímavé prezentace, takže „koukaví“ mohli sledovat i text a obrázky promítané na zdi.  A nebyla to žádná nuda – sice jsme mluvili na vážná témata, ale mnohé obrázky byly vtipné a výstižné. Pokud to bylo vhodné, popsali jsme našim klientům promítané obrázky aspoň ústně. V závěru besedy se dostalo i na otázky klientů a pan doktor trpělivě odpovídal a vysvětloval.

Plánovaná hodinka a půl uběhla jako mávnutím ruky a my jsme se dověděli opravdu hodně zajímavých informací. MUDr. Turek povídal na vážná a odborná témata velmi srozumitelně, lidsky, jasně i pro laiky. Moc děkujeme!

Fotogalerie

 


Autor:

Tags:

Jeden komentář k „Beseda s MUDr. Turkem o nemocích očí ve Znojmě, 30.3.2010“

  1. NIKOL TOMANOVÁ:

    Je vidět, že pan doktor je muž na pravém místě, hodně jsme se dozvěděli a byla jsem moc ráda, že byl i prostor pro dotazy, které nám pan doktor trpělivě vysvětloval tak, že jsme tomu i my, laici, rozuměli.

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS