17. 03.

Ve středu 3. 3. 2010 jsme se před desátou hodinou sešli na zastávce Tkalcovská, abychom společně vyrazili do areálu Jihomoravské plynárenské, kde nás čekala výstava pořádaná kulturní asociací Nová Akropolis.
Nová Akropolis vytvořila v rámci „Ateliéru Minerva“ ojedinělý styl v ručním zpracovávání archeologických reprodukcí, prostřednictvím nichž jsme si mohli udělat představu o světě starodávných kultur Egypta, Řecka, Říma, Orientu a jižní a Střední Ameriky.
Každý exponát byl opatřen popisky ve zvětšeném černotisku a v braillově písmu. Vše doplňovala ještě naše průvodkyně, která se nám intenzivně a ochotně věnovala a tím znásobila náš nevšední výtvarný zážitek.

Fotogalerie

Doteky věčné krásy, 3. 3. 2010


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS