17. 03.

Představení divadelního spolku Rotunda ze Znojma sledovalo 9 klientů, z toho dva přijeli až z DD v Božicích. Právě s božickým domovem důchodců máme výbornou spolupráci a nejednalo se o první účast jejich slabozrakých klientů na naší akci.  Poprvé v divadle byli i dva vodící pejskové a oba celé představení zvládli v klidu, povětšinou ho prospali.

Před představením jsme se sešli před  divadlem a pomalu jsme se šli s klienty posadit do první řady, přidali se k nám i klienti z Božic a představení mohlo začít. Jednalo se o upravenou komedii Zkrocení zlé ženy z díla Williama Shakespeara.

Po představení jsme se vydali do zákulisí prohlédnou nádherné zdobené dobové kostýmy, které nám ukázali samotní protagonisté představení. Prohlídka kostýmů byla výborným doplňkem k tomu, aby si naši klienti mohli upřesnit své představy o dění na pódiu. Klienti ocenili vstřícný přístup herců souboru a pro herce byla tato nová zkušenost s nevidomými v divadle také velmi zajímavá. Určitě bude navzájem v takové spolupráci pokračovat.

Fotogalerie


Autor:

Tags:

2 komentářů k „Komedie o zkrocení ve Znojmě“

  1. Jiřka Falková:

    Moooc vám závidím, že máte divadlo přímo ve Znojmě a dostanete se i do zákulisí… Krásné kostýmy, krásný přístup vedení divadla, když tohle umožní!

  2. NIKOL TOMANOVÁ:

    Tato komedie je skvělá, bezvadné herecké obsazení a ten ochotný přístup herců v zákulisí byl super!!! Dokonce jsme si sebou vzali i 5-ti letého syna Dominika, kterému se to taky moc líbilo.

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS