3. 05.

Srdečně zveme zrakově postižené občany na prodejní výstavu střediska Tyflopomůcky Olomouc. Tato akce se skuteční v úterý 1. června od 11:00 do 16:00  v klubovně DPS, Dukelských bojovníků 150.

Středisko Tyflopomůcky Olomouc se zabývá především prodejem pomůcek pro zrakově postižené. Zajišťuje jejich vývoj i následnou výrobu.

Tyflopomůcky mají ve svém sortimentu pomůcky, které usnadňují práci v domácnosti, audiopomůcky, společenské hry, různá měřidla, hodiny a pomůcky, které usnadňují orientaci v prostoru. Získáte zde i přehled o celém sortimentu kompenzačních pomůcek hrazených zdravotními pojišťovnami a sociálním odborem MÚ.

Budete mít jedinečnou možnost si všechny pomůcky v klidu prohlédnout, osahat a část sortimentu na místě zakoupit, případně objednat. K dispozici bude např. indikátor hladiny, indikátor barev a světla, diktafony, hodinky, budíky, kalkulačky, váhy osobní i kuchyňské a další drobné pomůcky.

Další informace o akci získáte na tel. 774 715 107 (Jana Puchegger Chadalíková) a 774 715 109 (Eva Indrová) nebo na e-mailových adresách: znojmo@tyflocentrumbrno.cz, m.krumlov@tyflocentrumbrno.cz


Autor:

Tags:

2 komentářů k „Pozvánka na akci „Tyflopomůcky Olomouc ve Znojmě““

  1. NIKOL TOMANOVÁ:

    Ráda bych poděkovala znojemskému TyfloCentru za návštěvy divadelních představení, které pro nás, klienty, připravuje.Před pár dny jsem byla s manželem na hře My fair lady, která byla úžasná. I když můj zdravotní stav nebyl v ten den nejlepší, zúčastnila jsem se a v žádném případě jsem nelitovala, jen mě mrzí, že už jsem se nezúčastnila haptické prohlídky kostýmů, kterou pro nás Jana Puchegge Chadalíková zajistila v zákulisí.

  2. NIKOL TOMANOVÁ:

    Do solné jeskyně chodím moc ráda. Potkávám tam spoustu přátel, se kterými bych se ve všední den neměla příležitost setkat.Vždycky se tam perfektně uvolním, hodím vše za hlavu a v klidu relaxuji a co je hlavní, mám astma, a dost mi zlepšil zdravotní stav.

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS