24. 06.

Proměnlivé počasí posledních dnů nám málem překazilo vycházku z Klajdovky do Bílovic nad Svitavou. Ve středu 16. června, kdy se vycházka měla konat, od rána střídavě pršelo. Někteří klienti dopoledne telefonovali, zda se vycházka uskuteční, ale protože byli připraveni i na deštivou variantu, vycházka přírodou, po lesní zpevněné cestě, se uskutečnila.

Museli jsme občas vytáhnout deštníky, ale v lese bylo tak příjemně, že nám trochu deště vůbec nevadilo. Vycházka byla dlouhá šest kilometrů, a tak jsme se na jejím konci odměnili něčím dobrým v bílovické restauraci. Autobusem jsme se vrátili zpět do Brna.

Klienti byli spokojení, že překonali své obavy z deště a strávili příjemné odpoledne v přírodě.

Fotogalerie

Vycházka z Klajdovky do Bílovic nad Svitavou, 16. 6. 2010


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS