24. 02.

V sobotu 18. února 2012 vystoupil Jaroslav Dušek ve Znojmě, aby spolu se svými spolupracovníky uvedl na jeviště Městského divadla pokračování legendárních Čtyř dohod tentokráte pod názvem Pátá dohoda. Na pořádání této charitativní akce se podílelo znojemské pracoviště společnosti TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naše poděkování patří hlavnímu organizátorovi, kterým byl opět znojemský podnikatel pan Bronislav Mikulášek, který stojí za nápadem celé akce. Spolupráci nabídlo město Znojmo – Znojemská Beseda, když na charitativní divadelní představení poskytlo divadelní sál zdarma a zajistilo prodej vstupenek. Účinkující se rozhodli dvouhodinové divadelní představení odehrát pouze za režijní náklady.

 

Výtěžek z tohoto sobotního večera činí po 41 380 Kč. I tentokrát jsme nabídli volné vstupenky našim klientům a dalším příznivcům, bylo jich k dispozici celkem 10.

Znojemské TyfloCentrum využije peníze z tohoto charitativního večera na akce pro klienty, a to na zajištění cvičení na velkém míči. Část z výtěžku věnujeme na besedy s odborníky na nejrůznější témata, na podporu vaření a na další sociální služby osobám s těžkým postižením zraku na Znojemsku.

Fotogalerie

Charitativní představení Pátá dohoda s Jaroslavem Duškem ve Znojmě, 18. 2. 2012


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS