12. 09.

Erb Králova PoleErbovní slavnosti proběhnou v sobotu 15. 9. 2012 na Slovanském náměstí v Brně – Králově Poli.

Ani tento ročník Erbovních slavností si nenecháme ujít – brněnské TyfloCentrum bude na svém stánku ve spodní polovině parku nabízet výrobky klientů sociálně-terapeutické dílny HapAteliér – sortiment je opět obměněn, tvoříme z nejrůznějších materiálů mnoha technikami! Zakoupit si můžete nejen keramické nádobky do domácnosti, ale také batikovaná trička či nákupní tašky, šperky z korálků, voňavá mýdla a mnoho dalšího!

Kdo nestihne zastavit se v sobotu a rád by si nějaký originální kousek pořídil, má možnost navštívit Stálou prodejní výstavu výrobků z HapAteliéru – otevřeno je v pondělí, úterý a ve čtvrtek od 9 – 12 a od 13 – 15 hodin, ve čtvrtek až do 16.30 na Chaloupkově 3!

A kdo nebude chtít kupovat jedinečné výtvory z dílny, může se dozvědět něco víc o brněnském TyfloCentru a jeho aktivitách. Pro zvídavé zájemce z řad široké veřejnosti máme přichystánu ochutnávku „života poslepu“ – k ozkoušení budou některé kompenzační pomůcky i společenské hry, kdo bude chtít, může zkusit zajít na procházku s bílou holí… Všechny srdečně zveme!

Také tentokrát čeká na návštěvníky Erbovních slavností bohatý program nejen na podiu v parku na Slovanském náměstí.

Tuto sobotu od 13.00 do 19.00 se budeme těšit třeba i na Vaši návštěvu!

Podrobný program Erbovních slavností (pdf; 100 kB)


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS