26. 11.

Udělejte více pro své bezpečí! Naučte se čelit agresivitě! Překonejte svůj strach! Naučte se bránit!

TyfloCentrum Brno Vás zve na seminář, který bude zaměřen na základy a úvod do problematiky sebeobrany. Určitě každý z vás alespoň jednou zažil pocit ohrožení či strachu ze svého okolí, stal se obětí krádeže či přepadení, byl svědkem nějakého útoku nebo čelil slovnímu napadání.

Při pohybu venku se může kdokoli dostat do situace, v níž se cítí být ohrožen. Není však třeba tomuto pocitu podlehnout. Každý člověk, i nevidomý, se může účinně bránit. Jen je třeba vědět jak.

Seminář bude zahrnovat teoretické postupy prevence a výklad několika zásad, jejichž dodržování Vám pomůže předejít nebo včas rozeznat potenciální nebezpečí. Naučíte se, jak správným chováním předcházet případnému napadení či okradení. V praktické části pak bude prostor pro ukázku nejčastějších rizikových situací, aplikaci základních sebeobranných technik a ochranných prostředků.

Nezáleží na Vašem pohlaví, zkušenostech či momentální fyzické zdatnosti. Vůle se učit a potřeba umět se bránit, je to jediné co potřebujete.
Seminář se uskuteční 3. 12. 2012 od 13:30 do 15:00 ve velké klubovně TyfloCentra Brno, Chaloupkova 3 Brno, 612 00.

Na semináři si vyzkoušíte své vlastní schopnosti a možnosti, pokud budete mít zájem, můžete se přihlásit do navazujícího kurzu sebeobrany, který bude probíhat v roce 2013 v prostorách Tyflocentra Brno pod vedením zkušeného lektora SiFu Jana Outlého, který je zástupcem Evropské WingTsun Organizace zde v Brně a vede školu bojových umění a sebeobrany.

Pro zájemce, kteří by nemohli kurz navštěvovat v dopoledních hodinách, je možnost realizovat kurz v blocích 1x měsíčně v sobotu.

Více informací o navazujícím kurzu sebeobrany se dozvíte na semináři nebo
na níže uvedeném kontaktu pro přihlašování.

Přihlášky na seminář zasílejte elektronicky na horka@tyflocentrumbrno.cz nebo telefonicky 515 919 667, 774 715 103 nejpozději do 3. 12. 2012 do 10:00.


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS