7. 03.

Bowling- halový sport, ve kterém se hráč snaží hozenou koulí srazit co možná nejvyšší počet kuželek na konci dráhy. Jeden ze sportů, kde nepotřebujete mít fyzičku, ale jen chuť si srazit pár kuželek. Zábava, při které si odpočinete, pobavíte a přitom zasoutěžíte.  Tohle všechno jsme zažili v pondělí 3. března ve sport Balkánu. Vydali jsme se plni sil a optimismu do tohoto klání. Příjemné prostředí a dobrá nálada zvyšovala postupem času naše výkony na dráze a po menším proškolení a domluvě samotným bowlingovým koulím nikdo neodcházel s „čistým štítem“. Každý si připsal nějaký ten bodík na skór kartu. Byla po velmi příjemná podvečerní akce a budeme rádi, když se přidáte na příští klání taky. Ukažte nám Vaše sportovní nadšení. Rádi bychom tuto akci zavedli jako pravidelnou a proto Vás již v dalším programu pozveme na další bowling, který se bude konat ve středu 2. 4. 2014 od 17:00.  Děkujeme všem zúčastněným a na dalším „koulení“ se těšíme na shledanou.

Fotogalerie

Fotogalerie na Flickru - Bowling, 3. 3. 2014


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS