8. 04.

České Velikonoce s českým výrobkem? Výrobkem z českých surovin? Výrobkem, který vytvořily šikovné české ruce? To není sen – tohle je tvorba brněnského HapAteliéru. Výrobky jsou plně funkční a každý kus je originální ruční práce!

Kde si můžete výrobky pořídit? Tuto sobotu, 12. dubna od 7.30 do 14.00 na ulici Husitské v Králově Poli proběhnou tradiční Královopolské trhy. Budeme tam prodávat velikonoční sortiment a jarní zboží: velikonoční pomlázky a košíky z českého vrbového proutí i pedigu, keramické zápichy do bylin a záhonů, knoflíky, záložky, mýdla a další výrobky a jarní dekorace.

Budete-li mít o tomto víkendu cestu do Moravského Krasu, pak se zastavte v Ostrově u Macochy na Velikonočním prodeji – pozvánka je ve fotogalerii pod článkem. Akce probíhá v sobotu i neděli 12.-13. 4. od 14 – 18 hodin.

Kdo se o víkendu prostě nikam nedostane, má možnost kdykoli zajít do HapAteliéru na Poděbradově ulici č. 58 v Brně – Králově Poli nebo na Chaloupkovu 3 do brněnského TyfloCentra a vybrat si z bohaté nabídky stálé prodejní výstavy.

Koupí výrobku uděláte hned trojitou radost – budete mít to, co nikdo jiný, získáte poctivý český výrobek a podpoříte humanitární činnost brněnského TyfloCentra – v dílnách tvoří těžce zrakově postižení lidé. Každý prodaný výrobek dělá radost i jim. Krásné jaro vám přejí všichni z HapAteliéru!

Pozvánka duben 2014


Autor:

Tags: , ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS