2. 12.

Úterní ráno 25. 11. začalo pro 3 odvážlivce v Brně nástupem na tréninkovou lajnu. Nástup byl stanoven přesně na 8:30. Na rozcvičku se dostavil jeden muž a dvě ženy. Po tvrdém tréninku, pár radách a nutné motivační rozcvičce… Takhle by to možná napsal nějaký scénárista do akčního amerického filmu. My jsme se sice setkali, ale žádný tvrdý trénink neproběhl. Naše skupinka se chtěla jet bavit a setkat se s klienty TyfloCentra ze Znojma. Plni optimismu a očekávání jsme se vydali na cestu. Po celou dobu vládla příjemná atmosféra a chvilkové napětí, kdy už dorazíme a jak to bude celé probíhat.

Ve Znojmě nás čekalo příjemné přivítání v kanceláři našich kolegyň, které nám uvařily teplý čaj a prohodily s námi pár slov. Po společném obědě jsme se vydali na místo srazu s našimi soupeři. V Příměticích jsme zavítali do tamního bowlingového baru, který znojemští klienti navštěvují pravidelně. Zde jsme na dvou drahách započali s tvořením týmu. Znojmo mělo převahu, a proto nám zapůjčili jednoho hráče – jak krásné kolegiální gesto od našich hostitelů.

Vše je dohodnuto, vše je zpečetěno, jde se na věc. Koule sviští, kuželky padají jako listí na podzim. Adrenalin roste, ozývají se povzbudivé hlasy, fandění a potlesk při každém hodu. Kdo bude šampion, kdo bude mít největší skóre a který tým si odveze výhru?

Během 17ti kol, které jsme započítávaly do hodnocení, se ukázaly různé taktiky hodu. Při vyhlašování byl každý hráč odměněn alespoň maličkostí.

Celkové vítězství jsme si tentokrát odváželi do Brna, věřím však, že až budeme síly měřit společně třeba za rok, tak může být vítězem kdokoliv.

Moc děkuji kolegyním ze Znojma, že pro nás připravily skvělé prostředí a příjemně strávený den ve Znojmě. Těšíme se na další setkání a při dalším klání ahoj 🙂

Fotogalerie

Fotogalerie na Flickru - Bowlingové klání, 25. 11. 2014


Autor:

Tags:

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS