4. 06.

Přípravy na léto ve Znojmě

S krásným počasím a blížícím se létem opět přemýšlíme, co zajímavého pro naše klienty vymyslet, kde jsme ještě nebyli a co bychom společně mohli zažít. Jak nejlépe to zjistit? Zeptáme se klientů. Na pravidelném společném posezení, které u nás probíhá každé dva měsíce, jsme si povídali o tom, co klienty zajímá a kam by se rádi podívali. Tentokrát padly návrhy na návštěvu Vídně a Muzea hudby, někteří s klientů by se rádi podívali do Luhačovic, další láká turistika a příroda Podyjí. Pustili jsme se do práce a tady je výsledek.

6. června se k nám můžete přidat na výlet do Vídně – města hudby. Čeká nás prohlídka historického centra věnovaná dějinám města i nejvýznamnějším památkám. Pak se vydáme na cestu do jedinečného muzea tónů a zvuků Haus der Musik (Dům hudby). Díky unikátní expozici tady můžeme pozorovat velké skladatele minulosti při komponování, potkat se s nejlepšími hudebníky současnosti a s počítačovou hudbou nahlédnout do hudební budoucnosti. V létě se můžete těšit na výlet do lázeňského města Luhačovice. Projdeme se po kolonádě, a podíváme se i do okolí lázní, půjdeme kolem Ottova pramene a určitě navštívíme i pramen Vincentky, který je nejproslulejším luhačovickým pramenem.

Nebojte se, nezapomeneme ani na turisty, s Martinem Škorpíkem z Národního parku Podyjí se tentokrát vydáme za faunou Podyjí, opět se můžete těšit na zasvěcený komentář a zajímavé zážitky.

Připravíme pro vás i další díl cyklu věnovaný dobrému jídlu Poznáváme světovou gastronomii, tentokrát se budeme věnovat Italské kuchyni, která je plná čerstvých surovin a jednoduchých receptů.

 


Autor:

Tags: ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS