4. 06.

Kdy: pátek 19.6. 2015 v 18:30

Kde: Městské divadlo Znojmo

Rádi bychom Vás pozvali na benefiční koncert, na němž vystoupí skupina Mário Bihári a přátelé. Výtěžek ze vstupného bude věnován znojemskému TyfloCentru na podporu jeho činnosti. Koncert si budou moci jeho účastníci prožít „potmě“, s klapkami na očích. Přijďte se i vy zaposlouchat do nevšedního hudebního vystoupení, při němž se Vám představí výjimečný romský umělec Mário Bihári. Od osmi let je nevidomý. Poté, co přišel o zrak, pověsil na hřebík atletiku, ve které vynikal a začal se věnovat hudbě. Jako fenomenálního akordeonisti a pianisty si ho jako první všimla Zuzana Navarová a objevila v něm také výjimečný skladatelský talent. Mário Bihári ztělesňuje spojení romského hudebního cítění s klasickou, folkovou i moderní elektronickou hudbou, popem a jazzem. Hudební projev Mária Biháriho je nezaměnitelný, originální a zasahuje široké spektrum posluchačů. Vstupné pro ZTP, ZTP/P 150 Kč, doprovod 250 Kč.

 

Fotogalerie

Bihárim

 

 


Autor:

Tags: , ,

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS