31. 01.

V neděli 31. ledna 2010 zahrál v Městském divadle ve Znojmě fenomenální divadelní představení Čtyři dohody Jaroslav Dušek a jeho spolupracovníci. Pořadatelem této akce bylo znojemské středisko společnosti TyfloCentrum Brno, o.p.s. ve spolupráci s městem Znojmem, zejména s příspěvkovou organizací Znojemská Beseda. Charitativní akce vznikla z iniciativy znojemského podnikatele Bronislava Mikuláška, který umělce do Znojma pozval a významně pomohl s organizací celé akce. Město Znojmo poskytlo zdarma divadelní sál a zajistilo prodej vstupenek. Herci odehráli představení pouze za režijní náklady.

Konečný výtěžek pro nás ze Čtyř dohod je 36 800 Kč. Nemalý zájem byl také o vstupenky zdarma, které jsme nabídli našim nejaktivnějším členům a spolupracovníkům Celkem jich bylo k dispozici 22. O volné  vstupenky byl mezi klienty velký zájem a stejně tak je zájem i o aktivity, které budeme z výtěžku představení financovat.

Za zmínku stojí i zajímavý detail – poprvé byla v Městském divadle Znojmo právě na Čtyřech dohodách  klientka s vodícím psem. Myslím, že tento fakt lze považovat za velmi významný posun na cestě ke Znojmu bez bariér.

Znojemské TyfloCentrum peníze použije na akce pro klienty, například na zajištění plavání, na besedu o zdravém jarním vaření, a na další sociální služby osobám s těžkým postižením zraku na Znojemsku.

Fotogalerie z představení Čtyři dohody zde:


Autor:

Tags: , ,

Jeden komentář k „Charitativní divadelní představení Čtyři dohody Jaroslava Duška ve Znojmě“

  1. NIKOL TOMANOVÁ:

    Čtyři dohody – toto představení nemělo chybu. Myslím si, že se v tom každý našel. A nesmím se zapomenout zmínit, že jsem tam měla svého vodícího psa Báru, která to celé prospala.

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS