18. 06.

„Na Okoř je cesta jako žádná ze sta, vroubená je stromama…“, znělo v úterý nad rozhořívajícím se táborákem v prostorách Ateliéru Samuel na Hradišti. Sešli jsme se totiž v hojném počtu, abychom zavzpomínali na uplynulý školní rok, zazpívali si za doprovodu kytar a abychom si užili opékání špekáčků a jiných dobrot. Bylo fajn, že kromě znojemských klientů mezi nás zavítali i klienti odjinud (Brno, Kyjov) a také naši dobrovolníci a pěkné odpoledne užívali s námi. Sedělo se, opékalo, povídalo a zpívalo 3 hodiny. Spolupráce znojemského TyfloCentra s Ateliérem Samuel má již dlouhou tradici. „Samueláci“ nás pozvali do svých prostor a připravili posezení, ohniště a špekáčky, my jsme obstarali kytaristy (kterým tímto moc děkujeme) a další občerstvení (sponzorovala firma TLT Speedition ). Počasí nám nadmíru přálo – sluníčko na nás jen pokukovalo zpoza mraků a nijak nepálilo a déšť se také rozhodl ušetřit nás své přítomnosti. Při hřejivém táborovém ohni se vzpomínalo na akce právě končícího školního roku a plánovalo se i do budoucna. Právě táborák a opékání špekáčků byl jednou z aktivit, kterou by klienti přivítali i v dalších letech. Snad se tedy zadaří jej zařadit do programu pravidelně.

Fotogalerie

Táborák na Šumavě, 15. 6. 2010


Autor:

Tags: , ,

Jeden komentář k „Táborák „Na Šumavě“, Znojmo, 15. 6. 2010“

  1. PetraŠeneklová:

    Táborák na Hradišti se mi moc líbil, protože ráda poslouchám táborové písničky. Kdyby se konal příště zas, neváhala bych a šla znovu. Nemělo to chybu.

Přidat komentář


Warning: Undefined variable $user_ID in /data/web/virtuals/132902/virtual/www/subdom/blog/wp-content/themes/wp-simply-06/wp-simply-06/comments.php on line 82


TyfloCentrum Brno, o.p.s.

TyfloCentrum Brno, o.p.s.
Pomáháme nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.
Naše Centrum pro nevidomé najdete v Brně, Břeclavi, Vyškově, Znojmě a Moravském Krumlově.
Více informací o naší společnosti

Podpořte naši organizaci

Podpořte prosím naši činnost zasláním DMS, finančním či materiálním darem. Více informací o možnostech podpory najdete na stránce Jak nám můžete pomoci? Děkujeme.

Rubriky

Archivy

Odkazy

Přihlásit se k odběru RSS